Matgrupper säljes

Jag säljer matgrupper från Nilssons i Lammhult då vi ska flytta inom kort. Möblerna är köpta för ungefär två år sedan men nu känner jag att det är dags för nya då vi ska flytta till ett hus. Vi har tidigare bott i en lägenhet så nu är det dags för lite mer rejäla möbler. Jag har redan börjat leta efter nya möbler och flera möbler är redan beställda inför vår flytt. Förhoppningsvis ska något i vår annons passa er istället!

Matgrupper i fint skick

Vi säljer bland annat matgrupper i riktigt fin kvalité. De är nästan som helt nya. Den ena gruppen är i ljust trä och den andra är i ett mörkare träslag. De passar perfekt till lägenheter eller hus då de är väldigt nätta och smakfulla. Hade de bara passat i vår nästa lägenhet så hade jag gärna flyttat med dem.

Matgrupper

Försäljning vid flytt

Då vi äntligen ska flytta till vårt drömboende så har vi beslutat oss för att sälja vissa av våra möbler. Mycket av det vi har valt att göra oss av med är i väldigt fint skick. Det känns synd om de inte kommer till användning. Därför har vi bestämt oss för att sälja flera av våra gamla möbler som är i ett fint skick fortfarande. Vi är djur, barn och rökfria.

Söker du matgrupper av hög kvalité?

Om du är på jakt efter matgrupper av hög kvalité så har du hittat helt rätt. Här har du två riktigt fina grupper som kommer i många år. Vi bor lite utanför centrum och du får gärna besöka oss för att titta närmare på våra matgrupper. Då vi flyttar inom kort är vi intresserade av att sälja möblerna så snart som möjligt. Vid en snabb affär kan vi tänka oss att sälja möblerna lite billigare. Kontakta mig om du är intresserad av våra matgrupper.