Reservdelar till Isuzu – bra att ha till mycket

Ibland ska man bara åka in till stan en sväng, men råkar man nämna det så måste man springa massa ärenden. Skulle fixa en sak hos en telefonoperatör och jag föredrar i vissa lägen att se personen jag pratar med vilket gör att det där med teletalservice inte alltid passar mig. Så jag gjorde först killens ärende och skaffade reseservdelar till Isuzu från vibebor.se som inte säger mig så mycket. Men det var tungt att bära ut till bilen så jag fick hjälp och så var det vissa grejer som skramlade så jag antog att det fanns både små och stora delar där. Sen in till stan och telefonoperatören. Där jag stod i kö i 23 minuter. Väl min tur förklarade jag att jag skulle flytta och ville då ha ett fast nummer kopplat till min mobil. Ja, det går bra. Men när jag förklarade att jag skulle flytta till Öland visade det sig att de inte hade några nummer dit. Tydligen hade de inte köpt några licenser till det tror jag eller vad hon använde för ursäkt. Men så kom hon på att de har telefonnummer som börjar på 040! Jaha, svarar jag lite frågande, men 040 är Malmö – jag ska flytta till Öland. Ja, men det börjar på 04- båda två, så det kan väl funka?! Då kom jag på att de där lösa reservdelarna nog är väldigt hårda och säkert lätta att kasta, så jag gick ut för att hämta några. Väl vid bilen insåg jag att kommer jag hem med rispor på Isuzudelarna råkar jag nog mer illa ut än tjejen i telefonbutiken. Tänk, sånt hade inte hänt om jag istället ringt deras telefonsupport.

Lämna ett svar