Sälja keramisk stekpanna via telefon.

Jag har fått ett kvällsjobb som jag ska ha i några veckor framöver. Det är så att jag lovat hjälpa en vän som ska avveckla sin lilla butik inne i stan. Min uppgift blir att ringa runt till några restauranger och fråga om de vill köpa en keramisk stekpanna. Det finns cirka 100 stycken av dessa och jag ska försöka sälja dem åt henne. Jag har själv köpte en stekpanna med keramisk beläggning och de är mycket bättre än de gamla vanliga man använt tidigare. Vem vill få i sig giftigt teflon. Nej, jag har kastat mina gamla stekpanna! Däremot skulle jag aldrig slänga mina gamla gjutjärnspannor som jag ärvt. De är otroligt bra att laga mat i och de håller för evigt. Här kommer en länk för dig som vill kika på en keramisk stekpanna .

Alla borde faktiskt ha en keramisk stekpanna och jag ska nu försöka ringa runt till restaurangerna i stan och föröka övertyga dem om att de borde köpa minst en! Min vän har inte råd att betala mig så mycket men jag vill gärna hjälpa till och jag får lite saker från hennes butik istället. Det är en bra deal för mig. 🙂

 

Lämna ett svar