Tandimplantat efter telejobb!

Jag jobbade med telefon service för något år sedan och slog då till en tand med en telefonlur. Javisst låter det galet men så var det iallafall. Det slutade så illa att jag var tvungen att skaffa tandimplantat på den tanden. Givetvis hade jag en försäkring som täckte detta men det kändes ju lite pinsamt just då. Alla skrattar ju åt en när man säger att man slagit sönder en tand med en telefonlur. Det var inte ens någon annan som gjorde det utan jag själv! Jag var stressad vid tillfället och fipplade väl till ed luren på något sätt. Jag kan svära på att även tandläkaren upplevde det som lite smålustigt när jag berättade hur det hade gått till. Med tandimplantat syns det inte ett spår av vad som hänt och det är jag tacksam för. Här kan du skaffa tandimplantat,kentnyman.se. Du behöver inte skadat dina tänder för att skaffa det. Ibland kanske man bara vill ha lite finare, vitare eller jämnare tänder. Prata med din tandläkare nästa gång så får du råd och tips. Jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. Hade jag haft lite mer pengar så hade jag fixat alla tänderna!

 

 

Lämna ett svar