Teleservice innebär vandrarhem i Varberg

I mitt yrke som telereparatör reser jag runt i hela Sverige. Detta innebär många nätter som jag sover på olika platser. Jag brukar välja vandrarhem eftersom de både brukar vara billiga och bra. Den här gången ska jag till Varberg och där har jag en favorit, klicka på länken för att komma till vandrarhem i Varberg, eja-martas.com. För er som undrar vad det är med vandrarhem är och fungerar, kommer en liten förklaring…

Vandrarhem ger ett budget-orienterat, sällskapligt boende där gästerna kan hyra en säng, vanligen en våningssäng i en sovsal och dela på badrum, vardagsrum och ibland ett kök. Rum kan vara blandade eller enkönade, även privata rum också kan vara tillgängliga.

I några länder, till exempel Storbritannien, Irland, Indien och Australien avser ordet vandrarhem ibland också anläggningar som ger långsiktig boende ofta till specifika klasser såsom sjuksköterskor, narkomaner eller domstolsåtalade med borgen. De drivs då av bostadsrättsföreningar och välgörenhetsorganisationer. I Indien, Pakistan och Sydafrika hänvisar vandrarhem också till internatskolor eller studentsovsalar på högskolor och universitet. I andra delar av världen, refererar ordet vandrarhem främst till fastigheter som erbjuder delat boende till resenärer eller backpackers.

Mitt vandrarhem i Varberg är mycket trevligt och ligger fint till. Själv älskar jag att gå längs med kusten innan en arbetsdag!

Lämna ett svar