Värmepumpar från CTC – ett smart val?

Har du funderat på att installera värmepumpar i dina fastigheter? Jag flyttade nyligen in i en fastighet där jag valde att installera en värmepump. Dessvärre är jag inte helt kunnig på området men jag har lärt mig mycket under processens gång från idé till färdig installation. Nu passar jag på att sammanställa lite olika punkter som kan vara användbara för andra som funderar på att göra samma installation. Nedan har jag sammanställt hur jag har gått tillväga och även hur jag har tänkt kring allt från kostnad till funderingar kring förnyelsebar energi.

Värmepumpar från CTC

Flera av mina vänner har rekommenderat värmepumpar från CTC, är det någon av er som har gjort en installation med det företaget? Jag valde att installera en värmepump från CTC och är otroligt nöjd med företaget som installatör. När jag beslutade mig för att installera en värmepump valde jag att hitta ett företag som är riktigt duktiga på att installera värmepumpar.

Värmepumpar

Värmepumpar – ett smart val.

Miljövänligt alternativ

När jag funderade på vilken energikälla jag skulle använda till min fastighet så tänkte jag på miljön i första hand. Enligt mig är det väldigt viktigt att hitta en förnyelsebar energikälla som är hållbar inför framtiden. Jag har förstått att många endast tänker rent ekonomiskt när de installerar en värmepump. För mig är det viktigt att installera ett hållbart alternativ som är noggrant anpassat även för miljön.

Kostnader kring installationen av en värmepump?

Att installera en värmepump innebär relativt stora installationskostnader. Du ska inte bara investera i en värmepump utan även installationen. Mitt tips till er som funderar på att göra en installation av en värmepump är att begära en offert från flera olika företag. Det var så jag gick tillväga när jag beslutade mig för att göra en installation. Det finns många stora fördelar med att installera värmepumpar. Jag hoppas att detta ska ge er några bra tankar om ni funderar på att installera värmepumpar.